De-mayacultuur.jouwweb.nl
Home » Vragen, complimenten of tips?

Vragen, complimenten of tips?

Reactie plaatsen

Reacties

Thijs
een dag geleden

hoi ik maken en presentatie over de maya's maar we kunnen niet vinden waar de maya's precies wonen zou je ons daarmee kunnen helpen.

groetjes Thijs

Angelique
6 maanden geleden

Interessant en leuk om te lezen!

JP Smits - van Gent
8 maanden geleden

Ik heb ontzettend genoten van je perfecte overzichten van de geschiedenis van de Maya's. Mijn complimenten en ik zou willen dat men deze geschiedenis eens duidelijk zouden uitleggen aan de kinderen op school.
Er zit zoveel waarheid in de profetieën van de priesters. Kijk maar om ons heen. Nogmaals mijn complimenten en m.vr.gr. Ans Smits uit Best

Hundry van der Leeden
9 maanden geleden

Je hebt een prachtige website.
Mooi overzichtelijk en informatief.

Larissa
een jaar geleden

Hoi, leuke website! Ik ben zelf ook bezig met mijn profielwerkstuk, waarbij ik de Maya vergelijk met de Inca, Azteken en Egyptenaren en vroeg me af hoe jullie alles zo netjes hebben opgedeeld. Zitten er bijvoorbeeld niet veel raakvlakken in de religie en de kalender?

jelle
een jaar geleden

♡ ♥💕❤😘

Amber
2 jaar geleden

Hoi, leuke website! Ik ben alleen benieuwt waar jullie de informatie over de oorlogvoering vandaan hebben! Ik ben zelf ook op zoek voor school maar kan niks tot weinig vinden. Behalve jullie website. Ik hoor graag van jullie.

Marianne van der Wal
2 jaar geleden

Wat een goede, informatieve website over de Maya's! Bruikbare informatie voor het research dat ik moet doen voor mijn boek. Dat cijfer hebben jullie verdiend!
Bedankt!

M. Gerritsen
3 jaar geleden

Geweldig wat jullie hebben geschreven! Ik heb er heel wat van geleerd en verbaasd!!!! Wat een cultuur! Maar ook het verhaal over de ondergang van de Maya's...... zijn wij daar globaal ook niet hard mee bezig? Ik zie vergelijkingen met nu en dat is heel eng. De wereld gaat aan vlijt ten onder!

maya's info nodig
3 jaar geleden

leuke website maar, ik mis de geschiedenis over de handel.